17 Şubat 2015 Salı

Türkiye'de Bir ilk Doğal Yosun Tablolar

Bitkileri çiçekleri herkes sever öyle değil mi peki hızlı yaşamın bazen kendimize bile vakit bırakmadığı zamanlarda çiçeklerle ilgilenmek mi dediğinizi duyar gibiyim:)
Yatak odamızda gözümüzü açtığımız gibi bizi karşılayan yeşil ve doğa olsa, yada banyomuzda yüzümüzü yıkarken... Ve ya her gün belki evimizden çok zaman geçirdiğimiz ofisimizin masası bizi hep yemyeşil karşılasın diyorsanız.Sizi Tamamen Doğal Yosun Tablolarla tanıştırmak isterim.



Butikbahçe nin eşsiz konseptiyle bir araya gelmiş bu tasarımlar ile mekanlarınız yeşile ve doğaya doyacak.Peki nasıl mı oluyor? İskandinav ormanlarında doğal olarak yetişen bu yosun türü özel bir işlemle korunuyor yani mumyalanıyor ve havanın nemi ile yaşayarak tamamen canlı ve doğal kalıyor.Su ihtiyacı bakım ihtiyacı hatta güneş ihtiyacı bile yok.En olmaz dediğiniz mekanlarınız da belki banyonuzda bile size her daim doğallığıyla enerji verecek tasarımlar.






Özel sipariş üzerine istenilen boyutta ve tasarımda projeler yaptırmak mümkün.Ama dilerseniz online satışının da bulunduğu sitesinde küçük tablolardan hemen edinebilirsiniz.

www.butikbahce.com


Sevgiler

Peyzaj Mimarı
Elif C.

Tüm görseller alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder